Vrijwilligerszomerfeest 2014

zaterdag, 28 juni, 2014 om 15:33

binnen1Vrijdag 27 juni was het dan zover, het eerste VrijwilligersZomerfeest in OnsAlexander. Bedacht en georganiseerd als bedankje en blijk van waardering van Prins Alexander voor alle vrijwilligers in het gebied. Alle bij OnsAlexander bekende vrijwilligers-organisaties hadden een brief gekregen met het verzoek om de uitnodiging voor het feest te verspreiden onder hun vrijwilligers en aan de opkomst te zien is dat allemaal goed gelukt. Ron Davids, de voorzitter van de gebiedscommissie van Prins Alexander heette de aanwezigen welkom namens de commissie en de gemeente Rotterdam.

buiten3Dankzij het altijd gastvrije XerxesDZB konden de vrijwilligers terecht op een prachtige locatie: het sportpark Faas Wilkes aan de Igor Strawinskysingel. Een modern en ruim clubhuis met een grote kantine en prima verzorgde catering. De workshops over sociale media en subsidies vonden een mooi plekje in de bestuurs- en commissiekamers en de workshop weerbaarheid kwam goed uit de verf op de grasmat. In het kleedkamergebouw was volop ruimte voor de fittest die speciaal voor de vrijwilligers was georganiseerd.

buiten2De keuze voor deze voetbalvereniging was dan ook niet voor niets: bewegen stond op dit Zomerfeest centraal en naast de toch serieuze fittest was er de mogelijkheid om onder het genot van een glaasje wijn lekker ontspannen te jeu de boulen. Buiten was het tot laat in de avond – en daar zag het aan het begin van middag nog niet naar uit – erg lekker toeven bij een aangename temperatuur op het uitgebreide lounge-meubilair. De aanwezige vrijwilligers leken deze zuid-franse levensstijl wel te kunnen waarderen.

bbqOok de hapjes van de barbecue waren erg in trek. Hiernaast een foto van de voorbereidingen; de rij vrijwilligers met lege bordjes was aan het begin van de avond lang genoeg om lang en intensief te kunnen netwerken.

 

 

Al met al hebben veel vrijwilligers uit Prins Alexander het goed naar hun zin gehad, en daar was het allemaal om begonnen. De organisatie onder leiding van Christel van Buurtwerk had alles prima onder controle en dankzij de medewerking van XerxesDZB (dank Miranda!) blijkt een Zomerfeest een leuk alternatief te zijn voor een vrijwilligersdag rond 7 december.

We horen graag terug wat u er van vond.

3 reacties op “Vrijwilligerszomerfeest 2014”

  1. jennifer van der Graaf zegt:

    Het was super gezellig! Gezellig met ons team vrijwilligers en andere vrijwilligers bijeen gekomen en veel gekletst en heel veel gelachen. Top georganiseerd. We zijn er de volgende keer zeker bij.
    bedankt namens de buurtpreventie kralingseveer.

  2. Anja zegt:

    Komt er dit jaar nog een zomerfeest?


Reageer