Opening tweede tentoonstelling KUNSTwerk

zondag, 27 januari, 2013 om 15:54

Op 27 januari jl. werd door Henk Koedijk  de 2e expositie van KUNSTwerk  officieel geopend. De bekende kunstenaar die deze keer mee exposeert is Geortge Belzer. Naast George Belzer is het werk van een tiental andere kunstenaars te zien. Dit zijn de dochter van George Violette Belzer alsmede Marije de Wijn, Marens Hofsteenge, Anita Helmy, Marianne van Kogelenberg, Nellie Ravensbergen, Henk Berg, Pauline Oostrom, Ron van Briemen en Iris Nadine. Er is een grote verscheidenheid van kunst te zien zoals schilderijen, foto’s, beelden, objecten, photo edits, pentekeningen etc.

Henk Koedijk opent de tweede tentoonstelling.

Henk Koedijk opent de tweede tentoonstelling.

 

Deze buurtgalerie is ontstaan door een aantal enthousiaste kunstenaars en instanties die met elkaar een leegstaand winkelpand hebben ingericht. Een plek voor buurtbewoners in de deelgemeente Prins-Alexander waar zij hun kunstwerken kunnen laten zien en waar de buurtbewoners kunnen genieten van deze kunst. Een ieder is vrij om langs te komen en om creatief aan het werk te gaan. Er worden workshops georganiseerd en veel contacten gelegd.

Impressie

Impressie

De Galerie is vrij toegankelijk en zal geopend zijn op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondag middag van 13:00 – 17:00 uur, en is gevestigd aan het Maltaplein 56, 3059XW Rotterdam. Voor meer informatie zie www.kunstwerkaandewinkel.nl

Tekst: op basis van persbericht KUNSTwerk

Foto’s: Anneke Muilenburg (Ons Alexander)

Reageer