Mia van IJperenonderscheiding voor mevrouw Ter Horst

dinsdag, 3 september, 2013 om 07:44

TerHorstDonderdag 29 augustus ontving mevrouw H.S.N. Ter Horst de Mia van IJperenonderscheiding uit handen van dagelijks bestuurder Patrick Meijer. Mevrouw Ter Horst ontving de onderscheiding voor haar veelvuldige inzet als vrijwilliger en het leveren van een waardevolle bijdrage aan het werk van De Zonnebloem en daarmee de ouderen in Ommoord. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de viering van de 90ste verjaardag van mevrouw Ter Horst.

Mevrouw Ter Horst is vanaf de oprichting van de stichting De Zonnebloem, afdeling Ommoord (1985) 15 jaar lang actief geweest als penningmeester. Mevrouw Ter Horst heeft zich daarnaast veelvuldig ingezet als bezoek-vrijwilliger en heeft daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan het werk van De Zonnebloem in Ommoord. Ook heeft mevrouw Ter Horst een lange tijd (en nog steeds eigenlijk) een belangrijke bijdrage geleverd aan de jaarlijkse lotenverkoop, die een belangrijke bron van inkomsten is voor De Zonnebloem en ook zeker voor de lokale afdeling.

De Mia van IJperenonderscheiding is een deelgemeentelijke onderscheiding vernoemd naar de oud-voorzitter (van 1974 tot 1984) van deelgemeente Prins Alexander, Mia van IJperen. De Mia van IJperenspeld wordt uitgereikt aan mensen, die zich jarenlang verdienstelijk hebben gemaakt voor de deelgemeente.

Bericht op basis van persbericht Deelgemeente Prins Alexander.

Reageer